matlabak.ir

کد خبر: ۵۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶ - 05 March 2017
گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنیدو خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده.

طرز تهیه 2 غذای اعلا برای عید 96 | كوفته‌ ماهی‌ + دلمه خیار

 


 

 

 

با سلام در این بخش از سایت مطلبک میخواهم به شما عزیزان طرز تهیه 2 نوع دلمه و کوفته را آموزش بدم . امیدوارم

مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.

 

مدت زمان آماده سازی کمتر از 1 ساعت

تعداد نفرات 4 نفر

دسته :«دلمه ها»« کوفته ها»« غذای ایرانی »« غذای عید»« وعده ی ناهر»« وعده ی شام »

 

کوفته ماهی

 

 مواد لازم :

 

 گوشت ماهی چرخ كرده..............................................۲۵۰ گرم

تخم مرغ........................................................................... ۱ عدد

برنج پخته شده................................................................ ۱ پیمانه

 سبزی شامل (تره شوید مرزه ترخون )...................... به میزان كافی

 نمك و فلفل و زردچوبه................................................ به میزان كافی

 پیاز...................................................................................  ۱ عدد

 

طرز تهیه :

 

 

در ابتدا باید گوشت ماهی كاملا چرخ شود،گوشت ماهی چرخ شده را به همراه برنج پخته وسایر مواد یعنی نمك و فلفل ، زردچوبه ، تخم مرغ و سبزیجات خرد شده ، خوب با هم مخلوط كنید.

 

وكوفته ها را به صورت گلوله در آوردید، آن گاه درظرفی مقداری پیاز سرخ شده و آب و رب گوجه فرنگی بریزید و كوفته ها را در آن قرار دهید تابپزد، بعد از نیم ساعت كوفته ما آماده است .

 

 

دلمه خیار

 

 


 

 

مواد لازم برای دلمه خیار :

 

 خیار سالادی...........................................................۹ عدد

 گوشت چرخ کرده..................................................۱ پیمانه

 رب گوجه فرنگی.................................................... ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز و فلفل سیاه ......................................نصف قاشق مرباخوری 

نمک............................................................................۱/۵ قاشق غذاخوری

پیاز...............................................................................۱ عدد

سیر .............................................................................۳ حبه خرد شده

بلغور............................................................................ ۲ قاشق غذاخوری

برنج دانه گرد ..............................................................۱ پیمانه سرخالی

کره ...............................................................................۱۰۰ گرم

شوید خشک و نعنا و پیازچه..................................از هر کدام به میزان دلخواه

 

طرز تهیه دلمه خیار در خانه :

 

ابتدا خیارها را می شوریم و بعد داخل آن ها را خالی می کنیم. پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت می دهیم و کمی زردچوبه میزنیم و تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود

 

گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنیدو خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده.

 

و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیار ها را با این مواد پر کنیدو داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند

و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.

 

نکات دلمه خیار :

 

اگر دلمه را با ، مزه ترش دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیار ها می ریزید ،سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید

و صاف کرده و وقتی که ته نشین شد ،  ۱ قاشق رب گوجه روی آن بریزید.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها