matlabak.ir

کد خبر: ۵۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴ - 08 March 2017
سپس آنها را له و چرخ کنید و با شوید خرد شده و گوشت چرخ کرده مخلوط نمائید. نمک و ادویه ، تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه نموده و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.سپس به شکل کوفته درآورید...

طرز تهیه کوفته سماق | غذای مخصوص عید| بهترین غذای شب عید

 

 

 


 

 

در این بخش از سایت مطلبک میخواهم به شما عیزیزان طرز تهیه کوفته سماق را برای عزیزان آموزش بدم .امیدوارم که مورد توجه شما قرار بگیرد.

 

 

مدت زمان پخت 1ساعت و30 دقیقه

تعداد نفرات 8 نفر

دسته : «کوفته »« غذای مخصوص عید»« غذای ایرانی»« وعده ی ناهار»« وعده ی شام»

 

مواد لازم :

 

گوشت چرخ کرده.......................نیم کیلو

روغن.................................... 2 قاشق غذا خوری

سماق..................................... 2 قاشق غذا خوری

آرد نخودچی............................. 100 گرم

نمک و فلفل.............................. مقداری

برنج...................................... 100 گرم

تخم مرغ................................. 3 عدد

لپه........................................ 100 گرم

پیاز....................................... 1 عدد درشت

سبزی کوفته ( تره ، جعفری ،شوید ،مرزه ،نعنا ،طرخون )....نیم کیلو

 

 

طرز تهیه :

 

*** ابتدا برنج ولپه را بگذارید کاملا پخته شوند.سپس آبکش شوند وسعی کنید آب آن برود.

 

*** سپس آنها را له و چرخ کنید و با شوید خرد شده و گوشت چرخ کرده مخلوط نمائید.

 

*** نمک و ادویه ، تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه نموده و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.سپس به شکل کوفته درآورید.

 

*** درون قابلمه کمی پیاز داغ درست کنید و ادویه بزنید.سپس دو لیوان آب افزوده بگذارید جوش بیاید.

 

*** سپس کوفته ها را درون قابلمه بچینید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود و جا بیفتد.

 

 

سرآشپز : افسانه عباسی

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها