matlabak.ir

کد خبر: ۵۶۴۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱ - 14 March 2017
با سلام بی دلیل نیست که روز مادر 29 اسفند و مصادف با ولادت با سعادت حضرت فاطمه علیها سلام هست .در این بخش از سایت مطلبک به مناسبت فرا رسیدن روز مادر طرز تهیه یک غذای خوشمزه و دسرهای مناسب مادران عزیز را برایتان آموزش میدهیم .عزیزانی که عاشق مادرشان هستند برای یادگیری در ادامه مطلب با ما همراه باشند.

 

روز مادر و یک غذای خوشمزه + 2 دسر فوق العاده برای کسانی که عاشق مادرشون هستند!!!

 

 


 

 

مدت زمان آمادگی : 30 دقیقه

مدت زمان پخت : 30 تا 40 دقیقه، 350 درجه‌ی فارنهایت ( 176 درجه‌ی سلسیوس )

مدت زمان خنک شدن : 5 دقیقه

تعداد نفرات مورد نظر 10 نفر

دسته :« غذای ایرانی»« دسرها»« وعده ی ناهار»« وعده ی شام»

 

 

طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر

 

مواد لازم :

 

 باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )2 عدد

 سوسیس به مقدار لازم

 فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده  1 عدد ( 3/4 فنجان )

 پیازچه نصف شده  1/2 لیوان

تخم مرغ ، آرام زده شده 10 عدد

خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک 2/3 لیوان

ریحان خرد شده1/4 لیوان

نمک 1/2 قاشق چایخوری

پنیر موزارلا خرد شده 1 و 1/2 لیوان

2 عدد باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )

 

 

طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر :

 

 

1- فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نانها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نانها استفاده کنید. پوستههای نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

 

2- روکشروی سوسیسها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابهی بزرگ، سوسیسها را له کرده و به همراه فلفلشیرینها به مدت 8 دقیقهای بپزید تا سوسیسها پخته شوند و فلفلها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

 

3- در یک کاسهی بزرگ، تخم مرغها، خامهی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

 

4- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوستههای نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی ماندهپنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )

 

5- بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانهدار، باگتها را قطعه قطعه کنید.

 

 

سیب های شکم پر :

 


 

 

  • روی ظرف را بهتره که فویل بکشید مدت زمان پخت به خودتون بستگی دارد. اگر دوست دارید خیلی نرم بشه حدود نیم ساعت یا بیشتر .

 

  • بعضی از سیب ها ممکن است از وسط نصف شوند که این به بافت پفکی سیبها برمیگردد و اشکال از کار شما نیست .

 

  •  این دسر به صورت گرم ویا سرد به همراه بستنی 'خامه و یا به تنهائی قابل خوردن هست .کسانی که فر ندارند میتونند روی حرارت گاز این دسر را درست کنند فقط مراقب باشند که حتما از شعله پخش کن استفاده کنند و کمی هم آب درکف ظرف بریزند.

 

 طرز تهیه دسر زعفرانى مجلسی :

 

 


 

 

مواد لازم برای دسر زعفرانى :

 

شیر سه لیوان

شکر یک لیوان

زعفران دمکرده غلیظ ٢ ق م خ

پودر ژلاتین ٢ ق غ خ

خامه صد گرم

گلاب ١.٥ ق غ خ

آب سرد نصف لیوان

 

 طرز تهیه

 

  • شیر و شکر و زعفران رو روى شعله بزارید تا شکر کاملا حل بشه .نیازى به جوشش بشه ولى شکر حل بشه .پودر ژلاتین رو توى اب سرد بریزید و روى بخار کترى کاملا حل کنید تا کاملا شفاف بشه

 

  • گلاب و ژلاتین رو به مایع قبلى اضافه کنید وقتى خنک شد خامه رو با چند قاشق از مایع رقیق کنید و بعد به مواد اضافه کنید ,کرم زعفرانى رو توى قالب هاى یکنفره سرو کنید.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها