چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۳۲ : ۲۲ Wednesday 27 January 2021
ابتدا برای سالم نگه داشتن کاهو آن را داخل روز نامه بپیچید .یا اینکه کاهو را داخل کیسه فریزر در یخچال نگهدارید.
برای تلخی کاهو آن را به مدت 20 دقیقه در محلول آب سرد و نمک قرار دهید.
برای رفع پلاسیدگی کاهو و کرفس آنها را در محلول آب سرد و آب لیمو خیس کنید و به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.
دوستان عزیز در صورت تمایل توصیه ها وپیشنهاد های خود را با ما در میان بگذارید.و راه کارهای موفق تان را برای ما ارسال کنید.متشکریم .
سرآشپز: افسانه عباسی