چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۵۴ : ۲۲ Wednesday 27 January 2021
*** برای اینکه آبگوشت خود را پر رنگ کنید .یک قاشق چایخوری شکر را با یک قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید و این مخلوط را در یک ظرف ضخیم حرارت دهید. تا اینکه آب آن بخار شود و شکر رو به قهو ه ای شدن گذارد. سپس آبگوشت کم رنگ را درون این ظرف بریزید.
*** و نیز می توانید مقداری قهوه ی غلیظ و صاف شده را به آبگوشت خود اضافه کنید.آن را پر رنگ می کند و طعم و مزه اش را نیز عوض نمی کند.
*** و راه دیگر این است که ده دقیقه قبل از آماده شدن آبگوشت نصف یا یک قاشق چایخوری رنگ غذا را به آبگوشت اضاف کنیدتا رنگ آن پر رنگ و قرمز شود.
دوستان عزیز در صورت تمایل توصیه ها و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.متشکریم.
سرآشپز : افسانه عباسی