با سلام در این بخش از سایت مطلبک طرز تهیه دلمه اسفناج را به شما عزیزان آموزش می دهیم . امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.
لپه : 100 گرم
برنج : 100 گرم
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
روغن : 2 قاشق سوپ خوری
پیاز درشت : 1 عدد
زرشک : 50 گرم
نمک و ادویه : مقداری
ابتدا برنج و لپه را بگذارید تا پخته شودسپس آبکش کنید .زرشک را شسته و به مدت 5 الی 10 دقیقه بگذارید بخیسد سپس آبکش کنید. پیاز را رنده کنید درون روغن سرخ کنید.
سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید . نمک ، فلفل ،برنج پخته ، لپه پخته و زرشک را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه همه را با هم تفت دهید.
سپس کنار بگذارید تا کمی سرد شود.و بعد ورز دهید و به اندازه ی یک نارنگی گلوله ای درست کرده لای برگ اسفناج بپیچید سپس درون قابلمه ای چیده . نصف لیوان آب اضافه کنید. در ظرف را گذاشته شعله را کم کنید تا کم کم پخته شود.
دوستان عزیز در صورت تمایل برای ما کامنت بگذارید.
سرآشپز : افسانه عباسی