matlabak.ir

کد خبر: ۵۸۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۷ - 29 March 2017
ابتدا برنج و لپه را بگذارید تا پخته شودسپس آبکش کنید .زرشک را شسته و به مدت 5 الی 10 دقیقه بگذارید بخیسد سپس آبکش کنید. پیاز را رنده کنید درون روغن سرخ کنید.سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید . نمک ، فلفل ،برنج پخته ، لپه پخته و زرشک را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه همه را با هم تفت دهید.

 

 

غذای مخصوص سیزده بدر | غذای مناسب افطاری ،دلمه اسفناج| انواع دلمه

 

 

 


 

 

با سلام در این بخش از سایت مطلبک طرز تهیه دلمه اسفناج را به شما عزیزان آموزش می دهیم . امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.

 

 

مواد لازم :

 

لپه : 100 گرم

برنج : 100 گرم

گوشت چرخ کرده : 250 گرم

روغن : 2 قاشق سوپ خوری

پیاز درشت : 1 عدد

زرشک : 50 گرم

نمک و ادویه : مقداری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا برنج و لپه را بگذارید تا پخته شودسپس آبکش کنید .زرشک را شسته و به مدت 5 الی 10 دقیقه بگذارید بخیسد سپس آبکش کنید. پیاز را رنده کنید درون روغن سرخ کنید.

 

سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید . نمک ، فلفل ،برنج پخته ، لپه پخته و زرشک را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه همه را با هم تفت دهید.

 

سپس کنار بگذارید تا کمی سرد شود.و بعد ورز دهید و به اندازه ی یک نارنگی گلوله ای درست کرده لای برگ اسفناج بپیچید سپس درون قابلمه ای چیده . نصف لیوان آب اضافه کنید. در ظرف را گذاشته شعله را کم کنید تا کم کم پخته شود.

 

 

دوستان عزیز در صورت تمایل برای ما کامنت بگذارید.

 

سرآشپز : افسانه عباسی

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها