matlabak.ir

کد خبر: ۵۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴ - 29 March 2017
بهترین ظروف نگه داری زعفران در درجه اول ظروف فلزی و بعد ظروف شیشه ای رنگی است. ظروف پلاستیکی برای نگه داری مناسب نیستند، زیرا در مدت کوتاهی اسانس آن کم شده و از مرغوبیت آن کاسته می شود.همچنین بهتر است هنگام مصرف به صورت پودر درآید و یا پودر آن در زمان کوتاهی مصرف گردد؛ چون اسانس معطر آن از پودر، زودتر تبخیر می شود.

          طعم و رنگ زعفران را با این روش تضمین کنید

 

 


 

 

طرز تهیه :

 

برای بهتر رنگ دادن زعفران هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی ساییده نشده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود. نتیجه را خواهید دید. با این روش ماندگاری رنگ بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ یا جوش است. به یک بار امتحانش می ارزد

 

برای نگه داری ایده آل زعفران باید از نور و رطوبت محافظت شود.

 

بهترین ظروف نگه داری زعفران در درجه اول ظروف فلزی و بعد ظروف شیشه ای رنگی است. ظروف پلاستیکی برای نگه داری مناسب نیستند، زیرا در مدت کوتاهی اسانس آن کم شده و از مرغوبیت آن کاسته می شود.همچنین بهتر است هنگام مصرف به صورت پودر درآید و یا پودر آن در زمان کوتاهی مصرف گردد؛ چون اسانس معطر آن از پودر، زودتر تبخیر می شود.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها