matlabak.ir

کد خبر: ۶۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶ - 24 April 2017
سپس کوفته های سرخ شده را درون سس مخصوص که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا جا بیفتد.سپس کوفته ها را در دیس می کشیم و آن را با جعفری خرد شده، گوجه ، خیارشورو فلفل دلمه ای خرد شده تزئین می کنیم...

 

 

طرز تهیه کوفته هویج| انواع کوفته

 

 


 

مواد لازم :

 

گوشت چرخ کرده.............................300 گرم

هویج رنده شده................................ نیم کیلو

آد نخودچی....................................100 گرم

نمک،فلفل و دارچین.........................به اندازه لازم

تخم مرغ..................................... 3 عدد

پیاز رنده شده............................... 2 عدد

روغن....................................... به اندازه لازم

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا همه ی مواد فوق را با هم مخلوط میکنیم. سپس در ظرفی مقداری روغن می ریزیم و مواد را داخل ظرف می ریزیم و ورز می دهیم تا خوب مخلوط شوند. سپس مقداری روغن درون ماهی تابه می ریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم . و مواد را ه صورت یک پرتقال ، گرد می کنیم و درون روغن سرخ می کنیم.سپس کوفته های سرخ شده را درون سس مخصوص که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا جا بیفتد.سپس کوفته ها را در دیس می کشیم و آن را با جعفری خرد شده، گوجه ، خیارشورو فلفل دلمه ای خرد شده تزئین می کنیم.

 

 

مواد لازم برای تهیه سس :

 

آب......................... 2 لیوان

پیاز سرخ شده............ 2 عدد

روغن مایع............... 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی....... 3 قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده........2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

 

همی مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس آن را روی حرارت قرار می دهیم تا چند تا جوش بزند.

 

 

 

سرآشپز: افسانه عباسی

منبع : کتاب آشپزی حوریه

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها