گوشت چرخ کرده.............................300 گرم
هویج رنده شده................................ نیم کیلو
آد نخودچی....................................100 گرم
نمک،فلفل و دارچین.........................به اندازه لازم
تخم مرغ..................................... 3 عدد
پیاز رنده شده............................... 2 عدد
روغن....................................... به اندازه لازم
ابتدا همه ی مواد فوق را با هم مخلوط میکنیم. سپس در ظرفی مقداری روغن می ریزیم و مواد را داخل ظرف می ریزیم و ورز می دهیم تا خوب مخلوط شوند. سپس مقداری روغن درون ماهی تابه می ریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم . و مواد را ه صورت یک پرتقال ، گرد می کنیم و درون روغن سرخ می کنیم.سپس کوفته های سرخ شده را درون سس مخصوص که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا جا بیفتد.سپس کوفته ها را در دیس می کشیم و آن را با جعفری خرد شده، گوجه ، خیارشورو فلفل دلمه ای خرد شده تزئین می کنیم.
آب......................... 2 لیوان
پیاز سرخ شده............ 2 عدد
روغن مایع............... 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی....... 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده........2 قاشق غذاخوری
همی مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس آن را روی حرارت قرار می دهیم تا چند تا جوش بزند.
سرآشپز: افسانه عباسی
منبع : کتاب آشپزی حوریه