matlabak.ir

کد خبر: ۶۵۲۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵ - 27 April 2017
نان تست یا باگت را که برش داده اید را داخل مواد بزنید و بعد از 1 الی 2 ثانیه خارج کنید و داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شود.وطرف دیگر آن را برشته کنید.

 

فرنچ تُست فرانسوی؛ انواع شیرینی خشک؛ شیرینی تر؛ صبحانه خوشمزه

 

 


 

 

مدت زمان آماده سازی15 دقیقه

مدت زمان پخت 30 دقیقه

تعداد نفرات 4 نفر

دسته بندی: شیرینی خشک و شیرینی تر

 

مواد لازم :

 

تخم مرغ 3 عدد 

شیر 1 لیوان

شکر 1 قاشق غذاخوری 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

عسل برای تزیین 

کره برای سرخ کردن 

نان تست یا باگت مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

 

1- ابتدا تخم مرغ ها ،شیر،شکر،نمک و اسانس وانیل را با هم مخلوط کنید و اینقدر بهم بزنید تا یکدست شود.

 

2-سپس ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود .کره را درون ماهی تابه آب کنید. و نان تست یا باگت را که برش داده اید را داخل مواد بزنید و بعد از 1 الی 2 ثانیه خارج کنید و داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شود.وطرف دیگر آن را برشته کنید.

 

3-تست آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بگذارید و مقداری عسل روی آن بریزید و سرو نمائید . نوش جان .

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها