matlabak.ir

کد خبر: ۶۵۸۱
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۸ - 29 April 2017
و پوره سیب زمینی را در ظرفی مستطیل بریزید و روی آن را صاف کنید.به مدت نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.2 تا 3 دقیقه شعله بالای فر را بزنید.

 

 

کسرول پوره سیب زمینی و سبزیجات یک عصرانه ، صبحانه خوشمزه و مقوی

 

 


 

 

زمان آماده سازی : 25 دقیقه

زمان پخت : 1 ساعت

تعداد نفرات 8 تا 10 نفر

دسته : انواع پتاژ ، کنسومه ، سوفله ، گراتن

 

 

مواد لازم :

 

 

سیب زمینی 4 قاچ شده            

کره هم دما با اتاق نصف فنجان

پنیر خامه ای هم دما بااتاق240گرم

خامه 1 فنجان

سیر خرد شده   2 حبه    

برگ جعفری خرد شده3 ق غ            

پیازچه خرد شده1 ق غ          

کرم تارتار1 ق غ

نمک و فلفل به مقدار لازم

             

طرز تهیه :

 

 

ابتدا سیب زمینی ها را بشورید و آب پز کنید سپس پوست آن را گرفته و پوره کنید.کره ، پنیر خامه ای و نصف خامه را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

 

 

سپس سیر ، جعفری ، پیازچه ، کرم تار تار و نمک و فلفل را اضافه کرده مخلوط کنید . و پوره سیب زمینی را در ظرفی مستطیل بریزید و روی آن را صاف کنید.به مدت نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.2 تا 3 دقیقه شعله بالای فر را بزنید تا روی سیب زمینی پوره شده طلایی شود. پوره شما آماده سرو است . نوش جان .

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها