matlabak.ir

کد خبر: ۶۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۸ - 02 May 2017
سپس سرکه،آبلیمو،شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون سس درست کنید و روی کلم بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد.

 

این دلمه را یکبار امتحان کنید ؛ انواع دلمه ؛ دلمه هلندی
 

 


 

 

مواد لازم :

 

گوشت چرخ‌کرده...................................... 300 گرم

خمیر نان باگت......................................... نصف پیمانه

نمک، فلفل و آب‌لیمو............................ به میزان لازم

کلم برگ................................................... 500 گرم

روغن زیتون............................................ دو تا سه قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع و پیاز داغ.............................به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی .................................... دو قاشق غذاخوری

زردچوبه، سرکه و شکر..........................به میزان لازم

پیاز متوسط خلالی خرد شده..............یک عدد

 

 طرز تهیه:

 

 

ابتدا در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ کرده زردچوبه ،نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.سپس تکّه های نان باگت و رب گوجه اضافه کنید و بگذارید تا سرد شود.

 

 

برگ های کلم را آهسته جدا کنید و داخل آب جوش بریزید، کمی نرم شد آبکش کنید و برگ آن را باز کنید.و مواد مایه را درون آن بریزید و آن را بپیچید و درون قابلمه بگذارید.

 

 

سپس سرکه،آبلیمو،شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون سس درست کنید و روی کلم بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها