matlabak.ir

کد خبر: ۷۳۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۵ - 19 May 2017
4. در انتها پوره سیب زمینی را با قاشق روی مواد ریخته و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 40-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی و میگو کاملا بپزد و پای آماده شود.

 

پای دریایی، یک پیش غذای خوشمزه و با کلاس برای مهمان های ویژه !

 

 


 

 

 

مدت زمان پخت 45 دقیقه

تعداد نفرات 4 نفر

دسته : غذای دریایی »« وعده اصلی»

سطح مهارت : معمولی ....تا حرفه ای

 

 

مواد لازم :

 

    500 گرم ماهی سفید

    250 گرم ماهی سالمون

    250 گرم میگو

    2 عدد هویج

    2 عدد ساقه کرفس

    2 ق س جعفری خرد شده

    1 پیمانه پنیر چدار رنده شده

    2 ق س آرد سفید

    1 ق س آب‌لیمو

    1 کیلوگرم سیب‌زمینی

    50 گرم کره

    4 /1 پیمانه شیر

    به میزان لازم نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

 

1.  ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزیدوپوستشان را بگیریدو با گوشت کوب بکوبید تا نرم شوند. کره، شیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده ، خوب هم بزنید تا پوره سیب‌زمینی آماده شود.

 

2. ماهی ها و میگو را پاک کرده ، آنها را خرد کنید. سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید. نمک، فلفل و آب‌لیمو هم داخل ظرف بریزید تا خوب  مواد به خورد ماهی و میگو رود . بعد در ظرفی آرد بریزید و آنها را به آرد بزنید

 

3. یک ظرف مناسب برای پای انتخاب کنید، سپس تکه‌های ماهی و میگو را داخل آن بچینید. هویج را شسته ،پوست آن را بگیرید و سپس رنده کنید. کرفس را هم بعد از شست‌وشو رنده کنید.سپس کرفس و هویج را روی تکه‌های ماهی و میگو بریزید. پنیر و جعفری را هم روی مواد بریزید.

 

4. در انتها پوره سیب زمینی را با قاشق روی مواد ریخته و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 40-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی و میگو کاملا بپزد و پای آماده شود.

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها