matlabak.ir

کد خبر: ۷۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲ - 09 June 2017
به نقل از nestle-family.com رمضان امسال را یک رمضان سالم با دستورات غذایی ساده و بی نظیر برای منوی افطار خود کنید. با مطلبک همراه باشید تا در این ماه با غذاهای لذیذ و سالم مهمان سفره های افطار شما باشیم.

 

رمضان امسال را یک رمضان سالم با دستورات غذایی ساده و بی نظیر برای منوی افطار خود کنید. با مطلبک همراه باشید تا در این ماه با غذاهای لذیذ و سالم مهمان سفره های افطار شما باشیم.

سیب زمینی پخته شده با میگو

 

 

مواد لازم:

12 عدد یا 3 کیلوگرم سیب زمینی متوسط

2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

1 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده

1 ½ فنجان قارچ خرد شده

750 گرم میگوی کوچک

1 ½ فنجان شیر تازه

2 عدد عصاره مرغ کم نمک

½ فنجان شوید تازه، ریز خرد شده

½ قاشق چای خوری فلفل سیاه

1 ½ قاشق غذا خوری آرد ذرت، رقیق شده در 2 قاشق غذاخوری آب

 

روش آماده سازی:

هر سیب زمینی را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که خوب پخته شوند در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد بپزید.

در همین حین، روغن را در ماهیتابه گرم کنید، پیازها را به مدت 3 دقیقه سرخ کنید ، سپس قارچ را اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.

میگو، شیر، عصاره مرغ و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه بپزید.

آرد ذرت رقیق را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید . برای 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سس غلیظ شود به پختن ادامه دهید. سس را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

سیب زمینی ها را از داخل فویل خارج کنید، یک برش در بالای سیب زمینی ها ایجاد کنید، سیب زمینی ها را از هر دو طرف سوراخ کنید . مقداری از سس میگو را درون سوراخ بریزید و همان لحظه سرو کنید.

 

جدول ارزش غذایی:

انرژی 588 کیلو کالری

پروتئین 37 گرم

کربوهیدرات 89 گرم

چربی 9.10 گرم

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها