matlabak.ir

کد خبر: ۸۲۸۸
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۸ - 11 June 2017
تمام نکات کاربردی در آشپزخانه....بایدها و نبایدهای آشپزی و سفره آرایی و را در سایت مطلبک دنبال کنید.

 

تشخیص قابل استفاده بودن روغن داغ !!!

 

 


 

سلام به همه ی دوستانی که تشکر کرده اند بخاطر مطالب و راه حلهای کاربردی که در بخش آشپزی سایت مطلبک ارائه داده ایم .ما هم ممنونیم از اینکه با ما همراه هستید و همواره سایت اینترنتی مطلبک را دنبال می کنید....در بخش های دیگر آشپزی انواع غذاهای ملل و سنتی و دسرهای مجلسی و غیره....را به شما عزیزان ارائه داده ایم. در صورت نیاز به یادگیری می توانید مراجعه کنید.

 

در این قسمت به سوأل برخی از عزیزان که پرسیدند چگونه تشخیص دهیم که روغن داغ قابل استفاده است جواب می دهیم.

 

*** اول اینکه رنگ روغنی که از سرخ شدن برخی مواد غذایی باقی مانده است باید روشن باشد. اگر سیاه باشد قابل استفاده نیست.

*** دیگر اینکه یک تکه نان داخل روغن بیندازیم اگر اطراف آن ذرات تیره رنگ جمع شد، روغن قابل استفاده نیست.

 

 

می توانید نظرها و پیشنهادهای خود را با ما در میان بگذارید و در صورت تمایل برای ما کامنت بگذارید.

 

با تشکر؛ سرآشپز آفسانه عباسی

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها