matlabak.ir

کد خبر: ۸۲۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۰ - 11 June 2017
روغن های طبیعی...طرز تهیه روغن دنبه .... طرز صحیح استفاده از روغن ها در آشپزی را در سایت مطلبک ببینید.

 

 

چگونگی از بین بردن بوی غذای قبلی از روغن !!!

 


 

 

سلامی به گرمی آفتاب ، سلامی با عشق به همه ی خانم های با سلیقه ی ایرانی....

 

 

گاهی اوقات غذایی را با روغن خیلی زیاد درست می کنیم . مثلا سیب زمینی یا بسیاری از مواد سرخ کردنی را نا خواسته در روغن خیلی زیاد سرخ می کنیم که کار نادرستی است.حالا بلاتکلیفیم که این روغن بوی غذای قبلی را میدهد آیا میشود دریک غذای دیگر هم می شود استفاده کنیم یانه ؟؟؟؟

باید بگم بله می شود استفاده کنیم ....ما در اینجا برای شما عزیزان راه حلهایی ارائه می دهیم که بدون نگرانی و استرس غذایتان را خوشمزه تهیه کنید.پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

 

***  برای اینکه بوی غذای قبلی را از روغن بگیریم و طعم غذای بعدی که می خواهیم بپزیم بهتر شود ، از چند شاخه جعفری استفاده کنیم . به این صورت که چند شاخه جعفری را درهمان روغن می ریزیم و کمی سرخ می کنیم . سپس جعفری ها را از داخل روغن خارج کرده و از روغن استفاده می کنیم.

 

دوستان عزیزراه حلهای خود را برای ما ارسال نمایید.و در صورت تمایل برای ما کامنت بگذارید.

 

 

 با تشکر، سرآشپز افسانه عباسی

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها