matlabak.ir

کد خبر: ۸۲۹۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶ - 11 June 2017
در برنامه غذایی خود به هیچ وجه میگو را فراموش نکنید.انواع غذاهای دریایی را در سایت مطلبک ببینید.

 

 

نحوه پخت میگو پلو با گردو غذای محلی خوزستان / غذای ماه رمضان

 

 


 

سلام دوستان در این قسمت تصمیم گرفتیم بعد از این همه غذاهای مجلسی یک غذای محلی از منطقه جنوب را به شما عزیزان آموزش دهیم .امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد. برای یادگیری در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

مدت زمان پخت 1 ساعت

تعداد نفرات 4 نفر

سطح : متوسط تا....حرفه ای

 

مواد لازم :

 

پیاز.......................1 عدد

گردو..................... 300 گرم

میگوی پاک کرده............. نیم کیلوگرم

زعفران آب کرده............. یک دوم استکان

نمک و فلفل.................. به اندازه لازم

کشمش....................... 1 بسته

دارچین..................... 1 قاشق مرباخوری

برنج....................... 5 پیمانه

روغن.................... به اندازه لازم

 

طرز تهیه :

 

ابتدا پیاز را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید سپس میگوها را اضافه کنید و تفت دهید . سپس نمک ، فلفل ، دارچین و گردو و کشمش را به میگوها اضافه کنید و باز هم تفت دهید. در آخر کار مقداری زعفران  به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

 

برنجی را که از قبل خیسانده اید را در قابلمه آب جوش یریزید و اجازه دهید تا بجوشد سپس آبکش کرده و میگوها را لابه لای برنج قرار دهید و یک دم کنی روی قابلمه بگذارید و روی حارت خیلی ملایم قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه دم بکشد. نوش جان...

 

سرآشپز : افسانه عباسی

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها