matlabak.ir

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸ - 15 June 2017
در این قسمت سرآشپز ما تصمیم گرفته است غذاهای کشور همسایه ، ترکیه را به شما عزیزان آموزش دهد. زیرا ذائقه مردم ترکیه شبیه ما است. پس بیایید اینبار سفره افطار را متنوع کنیم .

 

با غذاهای ترکی سفره افطاری متنوعی داشته باشیم !

 

 


 

 

در ماه رمضان همه ی ما غذاهای همیشگی را تهیه می کنیم .زیرا هم مقوی هستند و هم می توانند ما را در ساعات طولانی به قول معروف سیر نگه دارند. حالا اگر از این غذاهای تکراری خسته شده اید و یک افطاری متنوع و خوشمزه هوس کرده اید با آشپزی مطلبک همراه باشید.

 

در این قسمت سرآشپز ما تصمیم گرفته است غذاهای کشور همسایه ، ترکیه را به شما عزیزان آموزش دهد. زیرا ذائقه مردم ترکیه شبیه ما است. پس بیایید اینبار سفره افطار را متنوع کنیم .

 

 

طرز تهیه سوپ شبت

 

 

مدت زمان پخت : 45 دقیقه

تعداد نفرات: 4 الی 6 نفر

سطح : آماتوری ....تا حرفه ای

 

مواد لازم:

 

    شبت (یا همان شوید خرد شده) : 60 گرم

    کره: 1 عدد 150 گرمی

    آرد: 2 ق سوپ خوری

    شیر: 3 پیمانه

    آب: 2 پیمانه

    نمک: به مقدار لازم

    گوشت گوساله (چرخ کرده): 150 گرم

    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

    پاپریکا: به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

در مرحله ی اول : سه قاشق سوپخوری کره را در یک قابلمه ی مناسبی را روی حرارت گاز قرار دهید تا کمی داغ شود سپس تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند بعد شیر و آب را اضاه کنید و خوب هم بزنید.

 

مرحله ی دوم : مقداری از شبت یا همان شوید خرد شده با مقدار نمک لازم را بیافزائید تا بپزد وقتی پخت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

 

 

مرحله ی سوم :  دو قاشق سوپخوری کره را در ظرفی روی حرارت باز کنید و گوشت چرخ کرده را بیافزائیئ تا تفت داد شود سپس نصف شبتی را که نگه داشته ایم  با کمی نمک ، فلفل سیا و پاپریکا اضافه کنید .حالا این مواد را خوب بهم بزنید تا مخلوط شوند و خوشرنگ شود.سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با این مخلوط گوشت روی سوپ را تزئین نمائید و سرو کنید. نوش جان

 

سرآشپز : افسانه عباسی

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها