matlabak.ir

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۴ - 16 June 2017
پوست گوجه ها را بکنید و رنده کنید بعد کره را در قابلمه ای روی حرارت قرار دهید تا باز شود . مقداری آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود وقتی رنگ آن تغییر کرد

 

افطاری  خوشمزه با سوپ گوجه فرنگی و آووکادو/ غذای ترکیه ای

 


 

مدت زمان پخت 45 دقیقه

تعداد نفرات: 4 نفر

 

 

مواد لازم:

 

    آووکادو (پوست کنده و خردشده): 1 عدد

    گوجه فرنگی (رسیده): 5 عدد

    کره: 2 قاشق سوپخوری

    آرد: 1 قاشق سوپخوری

    رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپخوری

    آب گرم: 6 پیمانه

    فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چایخوری

    پنیر چدار (رنده شده): یک دوم پیمانه

 

طرز تهیه:

 

مرحله ای اول : پوست گوجه ها را بکنید و رنده کنید بعد کره را در قابلمه ای روی حرارت قرار دهید تا باز شود . مقداری آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود وقتی رنگ آن تغییر کرد و عطر و بوی خوش آن بلند شد . گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه را بیفزائید و حدود 20 دقیقه روی حرارت تفت دهید سپس فلفل سیاه و آب گرم را اضافه کنید به مدت 10 دقیقه ادامه دهید.

 

 در این مرحله آووکادو را پوست بگیرید و خرد کنید به سوپ اضافه کنید و بعد از چند تا جوش قابلمه را بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. سوپ را در ظرفی مناسب بریزید و با پنیر چدار رنده شده  تزئین کنید.

 

سرآشپز : افسانه عباسی

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها