matlabak.ir

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶ - 19 June 2017
غذای مخصوص عید فطر ...خوراکی هایی که ایرانیان در عید فطر می خورند را در سایت مطلبک ببینید.

 

 

شیرینی مخصوص عید فطر / شیرینی مثلثی

 


 

 

عید فطر ضیافتی است برای پایان این میهمانی ، عید فطر پاداش افطارهای خالصانه و بجاست ، همیشه وقتی مهمونی ها تموم میشود، حس غریبی داریم ، چه برسد به این دفعه که مهمونی خداوند دارد تموم میشود . . .

در این بخش آموزش شرینی که مناسب این روز عزیز است را برای شما عزیزان ارائه می دهیم . امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

 

آموزش پخت شیرینی مثلثی ویژه ی عید سعید فطر

 

مدت زمان آماده سازی40 دقیقه

مدت زمان پخت 15 دقیقه

تعدادنفرات مورد نظر : 6 نفر

سطح : متوسط تا ... حرفه ای

 

مواد لازم :

 

    آرد 100 گرم

    کره 2 تکه 50 گرمی

    پودر قند 30 گرم

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    نمک نوک قاشق چایخوری

    وانیل 1/2 قاشق مرباخوری

    شکلات تخته ای 100 گرم

    گردو 50 گرم

    رنگ خوراکی

    ترافل نقره ای یا رنگی به دلخواه

 

 

طرز تهیه:

 

 

مرحله ی اول : فر را روشن کنید  تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شود .

 

مرحله ی دوم : در یک ظرف مناسبی  آرد، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس یک تکه از کره را به تکه های کوچک برش بزنید وبه آرد اضافه کنید ، با نوک انگشت بفشارید تا با آرد کاملا مخلوط شوند.

 

مرحله ی سوم : در یک ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید سپس زرده و سفیده ی آن را از هم جدا کنید و با پودر قند به ترکیب آرد اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند.اگر حس کردید خمیر شل شده است کمی آرد به آن اضافه کنید ( اگر خمیرتان باز هم شل بود دیگر لازم نیست آرد اضافه کنید به مدت 20 الی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود )

 

مرحله ی چهارم : تخته آشپزخانه را بردارید و تکه ای از خمیر را به صورت چانه گرد کنید و با وردنه روی تخته  با زکنید تا یک لایه ی گرد و با قطرتقریبا 5 سانتی متر یکسان بدست آید. با قالب مورد نظر شیرینی ها را قالب بزنید. توجه داشته باشید برای تزئین کمی از خمیر را می خواهید . پس در همین مرحله نیمی از خمیر را کنار بگذارید.

 

 

طرز تهیه مغز شکلاتی شیرینی :

 

برای تهیه مغز شکلاتی این شیرینی، ابتدا در یک ظرف نسبتا کوچک شکلات و کره را به تکه های کوچک خرد کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.

 

سپس گردوی خرد شده را درون مخلوط بریزید و هم بزنید. برای سفت تر شدن مغز شکلات می توانید این ترکیب را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

 

وقتی مغزی شکلاتی سفت و خنک شد به اندازه یک فندق بردارید و داخل خمیر شیرینی قرار دهید . لبه های شیرینی را به سه طرف جمع کنید تا به شکل مثلث در آید .

 

هنگامی که مخلوط غلیظ وخنک شد، به اندازه یک فندق از این مواد برداشته و داخل خمیر قرار دهید.لبه های شیرینی را از سه طرف جمع کنید تا به شکل سه گوش در بیاید این کار را انجام دهید تا خمیرتان و مغزی شکلاتی تمام شود. . خمیر باقی مانده برای تزئین را با رنگ خوراکی رنگ آمیزی کنید و با قالبهای شکل دار قالب بزنید. سپس آن را در وسط شیرینی قرار دهید. اگر دوست داشتید می توانید ترافل نقره ای روی شیرینی قرار دهید.

 

شیرینی ها را در سینی فر جمع کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

 

 

نکته:

 

توجه داشته باشید خمیر این شیرینی را زیاد ورز ندهید که سفت شود ، زیرا این شیرینی در نهایت سفت مشود. نوش جان...

 







 

 

سرآشپز : افسانه عباسی

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها