matlabak.ir

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸ - 19 June 2017
عید فطر عید چیدن میوه های اجابت است ، خدایا به ما توفیق ده تا از کسانی باشیم که حاصل دسترنج یک ماه ی خود را در ماه رمضان ، از این به بعد هم بتوانیم حفظ کنیم

 

 

طرز تهیه شیرینی اسکار مناسب عید فطر / شیرنی عید فطر

 

 


 

 

عید فطر عید چیدن میوه های اجابت است ، خدایا به ما توفیق ده تا از کسانی باشیم که حاصل دسترنج یک ماه ی خود را در ماه رمضان ، از این به بعد هم بتوانیم حفظ کنیم . در این بخش از آشپزی سایت مطلبک برای شما دوستداران عزیزطرز تهیه یک شیرینی پر طرفدار و خوشمزه را آموزش می دهیم .این شیرینی به روش ساده طبخ می شود. مطمئنا خودتان متوجه می شوید که بعد از نمازعید فطر حتی ذره ای هم از آن باقی نمی ماند...

 

مدت آماده سازی 45

مدت زمان پخت 20 دقیقه

تعداد نفرات : 18 نفر

سطح مهارت متوسط تا حرفه ای

 

 مواد لازم:

 

    زرده تخم مرغ / 2 عدد

    سفيده تخم مرغ / 2عدد

    كره / 150 گرم

    آرد / 250 گرم

    پودر قند / 100 گرم ( تا 120 گرم هم می تونید اضافه کنید چون خیلی کم شیرینه)

    هل / 1 قاشق چايخوري

    گردوي نگيني شده / 100 گرم

 

طرز تهیه:

 

مرحله ی اول : همه ی مواد را بیرون از یخچال بگذارید تا با محیط هم دما شوند. بعد درکف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کنار بگذارید. فر را هم با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

 

حالا اولین کاری که برای شروع پخت شیرینی انجام می دهید . سفیده ها و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید . کره را داخل کاسه بریزید و با همزن یک الی دو دقیقه بهم بزنید تا رنگش تغییر کند. سپس شکر را اضافه نموده و باز هم با همزن با دور متوسط هم بزنید تا رنگ ترکیب تان کمی روشن تر شود.

 

مرحله ی دوم : زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضاف کنید و هر بار یک الی دو دقیقه با همزن بزنید تا موادتان به صورت مایه کشدار و یکدست به وجود آید.

 

وقتی مایه شیرینی رنگ روشن و یکدست پیدا کرد. وانیل را اضافه کنید ( در صورت تمایل می توانید از کمی پودر هل هم استفاده کنید ) در این زمان نوبت به اضافه کردن آردی که از قبل الک کرده اید رسیده است . بعد از افزودن آرد یک الی دو دقیقه هم بزنید.

 

مرحله ی سوم : در این مرحله خمیر شما باید به صورت تقریبا پودر دربیاید و با انگشتان خود خمیر را ورز دهید ( حواستان باشد در خمیری که از کره استفاده می شود نباید زیاد ورز دهید زیرا خمیر به روغن می افتد و باعث می شود شیرینی بعد از پخت سفت و بی کیفیت شود )

 

گردوها را یا خلال کنید و یا درون یک کیسه ریخته و با وردنه ضربه بزنید تا پودر شوند . اما له شدن زیادی آن باعث می شود وقتی خمیر را به پودر گردو آغشته می کنید و در فر می گذارید بسوزد.

 

مرحله ی چهارم : حالا به اندازه یک گردوی کوچیک از خمیر جدا کنید و با دست به شکل یک توپک دربیاورید بعد داخل خلال های گردو بزنید سپس داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا آماده شود. در این شیرینی سینی فر نیازی به چرب کردن ندارد. اگر شیرینی شما به سینی چسبید بدانید بخاطر سفیده های تخم مرغ است و با یک کفگیر آن را از سینی جدا کنید. می توانید در صورت تمایل بر روی شیرینی پودر قند نیز بپاشید .نوش جان...

 

 

 

سرآشپز : افسانه عباسی

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها