matlabak.ir

کد خبر: ۸۶۱۴
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۸ - 21 June 2017
خواص پای مرغ فواید پای مرغ , طرز پخت پای مرغ , آبگوشت پای مرغ

خواص عجیب و جالب پای مرغ + طرز تهیه سوپ پای مرغ

 

 


 

 

شاید بسیاری از شما بر خلاف من از دیدن و مصرف پای مرغ احساس خوبی نداشته باشید اما توصیه پزشکان و جراحان ارتوپد استفاده از سوپ های مختلف حاوی عصاره پای مرغ است ! چون یکی از غنی ترین منابع کلسیم ، ویتامین ، پروتئین ها ، مواد معدنی و حیاتی برای بدن است.

 

فواید و خواص درمانی پای مرغ :

 

* درمان سرماخوردگی

* درمان کمردرد

* درمان صدای مفاصل

* ترمیم شکستگی استخوان

* پیشگیری از پوسیدگی مفاصل

* بهبود کمردرد یا دیسک کمر

* درمان فوری سرماخوردگی

* کمک به رشد کودکان

* درمان برای راشیتیسم

* جایگزین قرص غضروف ساز

 

 


 

 

طرز تهیه سوپ پای مرغ :

 

مواد مورد نیاز :

آرد : 150 گرم

ماست : نصف پيمانه

كره : 50 گرم

نمك : يک قاشق چايخوری

فلفل سفيد : نصف قاشق چايخوری

زعفران آب ‌كرده : يک قاشق مرباخوری

 

مواد لازم ميانی :

سينه‌ مرغ پخته و خرد شده : نصف عدد

قارچ خرد شده : 200 گرم

جعفری، ترخان و مرزه خرد شده وسوسیس کوکتل دودی خرد شده : نصف پيمانه

رب گوجه ‌فرنگي : دو قاشق غذاخوري

زرده تخم مرغ : 1 عدد

زردچوبه و گراماسالای مرغ : يك قاشق چايخوري

روغن مايع  :چهار قاشق سوپخوري

نمک : به مقدار لازم

 

طرز تهيه سوپ پای مرغ :

 

تمام مواد خمير به جز آرد را مخلوط كرده آرد را كم‌ كم به مايه اضافه مي‌كنيم تا خمير يک دست شود. بعد به مدت يک ساعت استراحت مي‌‌دهيم. روغن مايع را در تابه داغ كرده، مرغ، رب گوجه ‌فرنگی، قارچ، كوكتل زنجبيل، نمك، زردچوبه و گراماسالا را مي‌افزاييم. پس از كمی تفت دادن شعله را خاموش كرده و سبزي را داخل آن مي‌ريزيم.

 

داخل قالب 30 سانتي‌متری را چرب كرده خمير را به قطر دو ميلی متر باز مي‌‌كنيم و داخل قالب قرار مي‌دهيم. مواد ميانی را روي خمير مي‌ريزيم و از خمير باقیمانده نيز نوارهای 20 سانتي‌متری برش داده روي مواد مياني به طور حصيری قرار مي‌دهيم.

 

سپس زرده تخم‌مرغ را با كمي نمك مخلوط نموده و با برس روي خمير مي‌زنيم. پاي را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه مي‌گذاريم تا طلايي شود.

 

 


 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها