matlabak.ir

کد خبر: ۹۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱ - 23 August 2017
انواع دسرها و بستنی های سنتی و مجلسی....ترشی های خانگی و خواص سبزیجات را در این قسمت از مطلبک دنبال کنید.

 

 

طرز تهیه کوفته سبزی (شیراز) / غذای سنتی و محلی بسیار خوشمزه و لذیذ

 

 


 

با سلام به همراهان عزیز کوفته سبزی شیرازی پیشنهاد امروز سرآشپز مطلبک است این کوفته هم مانند کوفته گوشت است اما بسیار خوشمزه و لذیذ پخت آن هم خیلی راحت است برای یادگیری در آشپز خانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

 

مدت زمان آماده سازی و پخت 2 ساعت

تعداد نفرات 6 نفر

مجموعه : غذای سنتی ، غذای محلی ، وعده اصلی ( ناهار یا شام )

     

مواد لازم:

 

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو

    پیاز متوسط 3 عدد

    نخود آبگوشتی 300 گرم

    برنج 5 لیوان

    سبزی (جعفری، شوید، تره و ترخون) ساطوری شده 1 کیلو

    کشمش یا آلو 1 مشت

    گردو 1 مشت

    پیاز داغ 1 لیوان

    نمک و زردچوبه و فلفل

 

طرز تهیه:

 

برای تهیه این کوفته اول نخود و برنج را از روز قبل در آب بخیسانید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود تا در مراحل بعدی کوفته وا نرود.

 

در مرحله دوم مقداری برنج و کمی هم از سبزی خرد شده را در قابلمه بریزید و بگذارید با آب زیاد به صورت آش پخته شود.سپس پیازها را بسیار ریز رنده کنید و به همراه گوشت و نخود و برنج باقی مانده مخلوط کنید و آن را با چرخ گوشت دوباره چرخ کنید.

 

در مرحله سوم نمک، زردچوبه و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با دست خوب ورز دهید . پیاز داغ را همراه با کشمش (یا آلو) و گردو در 1 قاشق روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آنها بزنید.

 

در مرحله چهارم مواد کوفته را با دست بردارید و کمی از این مخلوط آماده شده را درون آن جا دهید. سپس گلوله کوفته را درست کنید. گلوله ها را به آرامی و با کمی فاصله در آب سبزی و برنج در حال جوش بیندازید.بگذارید تا کوفته ها کاملا بجوشند و بپزند.

 

 


 

سخن سرآشپز : در تهیه سس کوفته می توانید از رب گوجه فرنگی نیز به دلخوا استفاده کنید.بستگی به تمایل خودتان دارد.

 

 
گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها