matlabak.ir

کد خبر: ۹۱۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۴ - 11 July 2017
روشهای درمانی کم خونی ... برای درمان کم خونی از چند روش استفاده مي شود که بهترين و کم خطرترين آن ها استفاده از مکمل های خوراکی است

درمان کم خونی با این مواد غذایی خارق العاده !!

 

 


 

کم خونی یا آنمی اختلال وضعیتی است که در آن تعداد گلبول ها قرمز یا مقدار هموگلوبین موجود در خون کاهش یافته و اکسیژن کافی به سایر بافت های بدن نمی رسد. یکی از شایع ترین دلایل کم خونی ، فقر آهن است که بیشتر در زنان و دختران در سن 14 تا 43 سال دیده می شود.

 

از دلایل ایجاد کننده کم خونی می توان به خونریزی ، کمبود تغذیه ای ، ناهنجاری های ژنتیکی ، مسمومیت و بیمارهای مزمن اشاره کرد. ما قصد داریم در این مطلب شما را با مواد غذایی که می تواند به درمان کم خونی کمک کند ، آشنا کنیم . با ما همراه باشید.

 

 

مواد غذایی مفید برای درمان کم خونی :

 

سوپ گندم به همراه روغن زیتون هفته ای 1 الی 2 وعده میل کنید.

 

خوردن روزی 14 عدد بادام خام درختی.

 

مصرف لبوی قرمز و زرد(چغندر)

 

روزانه ۲۱عدد مویز،انجیر شبی7 عدد، زیتون 7 عدد صبحها، خرما 3 عدد

 

خوردن ارده ی کنجد با شیره ی انگور  به عنوان صبحانه(هفته ای سه الی چهار روز)

 

شربت عسل یا شربت شیره انگور روزی 1 الی 3 لیوان.(طرزتهیه شربت:2 الی 3 قاشق غذاخوری از عسل یا شیره به همراه یک لیوان آب میل شود.)

 

فسنجان بادام درختی(نصف بادام+نصف گردو) هفته ای 2 الی 3 وعده شام میل شود.

 

روزی یکبار از ترکیب (یک عدد سیب رنده شده+3 قاشق غذاخوری عرق بیدمشک+1 قاشق غذاخوری عسل) میل شود.

 

بادکش خونساز در مراکز خونساز بدن مثل کتف،لگن،رانها و ساق پاها یک شب درمیان 14 الی21 مرحله بادکش گردد.

 

 

ممنوعات

 

کاهش جدی سردی ها مخصوصا : چای، عدس، گوشت گاو، لبنیات، گوجه وخیار، هندوانه، بادمجان، سوسیس و کالباس، نوشابه و..

 

 

 

نویسنده : فاطمه محمودی

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها