matlabak.ir

کد خبر: ۹۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷ - 11 July 2017
تمام نکات طلایی آشپزی و پرسش با پاسخ با سرآشپز معروف در قسمت آشپزی سایت مطلبک ... لطفا به ما بپیوندید.

 

 

 7راهکار خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن !!!

    مجموعه: نکات مهم آشپزی

 

 


 

پیاز حاوی آمینو اسیدی به نام سولفکسید است و زمانی که پیاز را خرد می کنید این آمینواسیدها آسیب می بینند. در نتیجه سولفکسیدها تبدیل به گازهای تحریک کننده چشم می شوند. گاز از داخل پیاز به چشم نفوذ می کند و چشم ها هم برای شستن و از بین بردن گاز تولید اشک می کند.

 

چگونه پیاز را ریز خرد کنیم بدون اینکه اشک بریزیم ! راهکار شما پیش ماست :

 

1 - ابتدا پیازها را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید سپس از فریزر درآورده و خرد کنید.

 

2 - پیاز را در زیر آب خرد کنید زیرا “خرد کردن پیاز زیر آب مانع از رسیدن عناصر سولفوریک به چشم ها و در نتیجه اشک آلود شدن چشم ها می شود

 

3 - ریشه پیاز را جدا نکنید و سالم نگهدارید . تا هنگام خرد کردن اشک های کمتری بریزید .

 

4 - سعی کنید هنگام خرد کردن پیاز آدامس بجوید .

 

5 - مقداری نان در دهان بگذارید زیرا قبل از اینکه بوی پیاز به چشم و بینی بخورد ، جذب نان می شود .

 

6 -  هنگام خرد کردن پیاز سعی کنید یک عدد چوب کبریت در بین دندانهای جلویی قرار دهید .باعث کاهش اشک چشمان می شود.

 

7 - با یک چاقوی تیز پیاز را خرد کنید زیرا هر چه چاقو تیز تر باشد سلول های پیاز آسیب کمتری می بیند.

 

 

سرآشپز : افسانه عباسی

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها