matlabak.ir

کد خبر: ۹۲۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۵ - 15 July 2017
ارزش غذایی بستنی به ارزش غذایی مواد اولیه ای که در ساخت بستنی مصرف می‌شوند، بستگی دارد. در این مطلب به بررسی فواید و مضرات بستنی ساده می پردازیم.

فواید بستنی / وقتی غمگینی ، بستنی بخور !

 

 


 

بستنی اسمش هم مانند خودش خوشمزه و لذیذ است . در این هوای گرم تابستانی کمتر کسی است که بتواند در مقابل یک بستنی خوشمزه مقاومت کند و تمایلی به خوردن آن نشان ندهد. در این مطلب می خواهیم شما را با فواید و مضرات بستنی آشنا کنیم . با ما همراه باشید.

 

خواص بستنی :

ارزش غذایی بستنی بستگی به مواد اولیه ای که در ساخت بستنی بکار می برند دارد.  ماده اولیه بستنی همان شیر و شکر است که با شکلات ، قهوه و میوه آن را طعم دار می کنند. شیر موجود در بستنی سرشار از کلسیم است که نیاز بدن به آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

بستنی منبعی غنی از انواع ویتامین ها مانند ویتامین A، ویتامین‌های B1 (تیامین) ، B2 (ریبوفلاوین) ، ویتامین C ، B3 (نیاسین) و ویتامین E است.

 

طبق مطالعات علمی ، بستنی اثر نشاط بخش مستقیم بر اعصاب مرکزی دارد و همان بخشی را در مغز فعال می کند که هنگام برنده شدن پول یا گوش دادن به موزیک شاد فعال می شود.

 

مضرات بستنی :

به دلیل حجم زیاد و کالری بالای بستنی خطر احتمال اضافه وزن و چاقی وجود دارد  و به همین علت باید در مصرف آن زیاده روی نکنیم. همچنین مصرف بیش از حد بستنی موجب ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی و دیگر بیماری های خطرناک می شود. ونیز در برخی افراد نیز موجب حمله میگرنی می شود.

 

توجه : بستنی‌های پاستوریزه کارخانه‌ای، مطمئن‌تر و سالم‌تر هستند. بستنی از قند، خامه و شیر پرچرب تهیه می‌شود و حاوی انرژی زیادی است. همچنین در انواعی از بستنی‌ها که شیرینی نیز به آن اضافه می‌شود، این انرژی به چند برابر می‌رسد و مصرف زیاد آن موجب بروز چاقی خواهد شد.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها