matlabak.ir

کد خبر: ۹۲۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۲ - 23 August 2017
انواع غذاهای ایرانی و فرنگی...انواع دسرهای خوشمزه.... و سفره آرایی و تزئینات میوه را در این قسمت از آشپزی مطلبک دنبال کنید.

 

 

خورش فسنجان با پسته کرمان /غذای سنتی کرمانی ها

 

 


 

 

با سلام خدمت همراهان عزیز ، در این مطلب طرز تهیه خورش فسنجان با پسته پیشنهاد امروز سرآشپز ما است . روش پخت فسنجان بسیار ساده است اما در اینجا ما بجای گردو از مغز پسته استفاده می کنیم . برای یادگری در آشپزخانه مطلبک با ما همراه باشید.

 

مدت زمان آماده سازی و پخت بیش از یک ساعت

تعداد نفرات 4 نفر

مجموعه : غذای سنتی ، خورش ها ، وعده اصلی (  ناهار یا شام ) 

 

مواد لازم :

 

سینه مرغ تکه تکه شده  نیم کیلو ، مغز پسته سائئده شده  300 گرم ، پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری ، رب انار 2 الی 3 فنجان ،شکر 2 قاشق سوپخوری ، زعفران سائیده شده یک چهارم فنجان ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم .

 

 

طرز تهیه :

 

برای تهیه این غذا اول کوفته ریزه های سینه مرغ را با دست فرم دهید مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس کوفته ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید بعد پیازهای خلال شده را بیفزائید و هم بزنید تا طلایی شوند.

 

پسته های سائیده شده را اضافه کنید و حدود 5 الی 10 دقیقه درون روغن تفت دهید . اکنون کوفته ریزه های سرخ شده  را به همراه مقداری نمک ، زردچوبه ، رب انار ، شکر و زعفران بیفزائید بعد از کمی هم زدن مقداری آب روی آنها بریزید و آرام آرام بهم بزنید تا پسته ها گلوله نشوند.

 

بعد از جوش آمدن زیر شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم خورش شما جا بیفتد. نوش جان ...

 

سخن سرآشپز : ترش یا شیرین بودن فسنجان بستگی به ذائقه ی خودتان دارد.

 

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها