matlabak.ir

کد خبر: ۹۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۷ - 24 July 2017
انواع نوشیدنی ها و دسرهای خوشمزه...انواع مرباهای شیرین و ملس و تزئینات و سفره آرایی شیک و مجلسی را در قسمت آشپزی مطلبک ببینید.

طرز تهیه مربای تمشک خانگی / شربت تمشک / ترشی تمشک خانگی

 

 


 

 

مواد لازم :

 

تمشك : 1 كيلو گرم

شكر : 650 گرم

آبليمو : 1 قاشق چايخوري

آب ولرم : به مقدار لازم

 

طرز تهيه :

 

در مرحله ی اول تمشک ها را بشورید و پاک کنید یعنی برگ و دم آنها را بکنید و چند بار با آب سرد آنها را بشورید تا خاک   آنها گرفته شود سپس تمشک ها را درون یک صافی ریخته تا آب آنها خارج شود و یا برای خارج شدن بهتر آب اضافی آنها را درون یک پارچه ی نخی تمیز بریزید تا کاملا آب آنها را به خود بگیرد .

 

در مرحله دوم یک قابلمه لعابی و سالم و متناسب با اندازه همان تمشک ها انتخاب کرده و تمشک ها را به همراه مقدار شکری که از قبل اندازه کرده اید درون قابلمه بریزید . و بگذاريد حداقل 6 ساعت و حداكثر 10 ساعت در جاي خنك بماند تا اصطلاحا شيره بيندازد. توجه داشته باشید که باید تقریبا 50 گرم از شكر را نگهداريد.

 

بعد از چند ساعت استراحت دادن تمشک ها قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مابقی شکر را روی تمشک ها ریخته و مقداری آب ولرم را به آن اضافه کنید .حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد و بعد شعله را کم کنید تا مربا به قوام مورد نظر برسد .

 

و با یک قاشق مربا را به هم بزنید سپس مقداری آبلیمو را اضافه کنید وقتی که به غلظت کافی رسید حرارت را خاموش کنید

 

بعد از اینکه مربایتان سرد شد درون یک شیشه تمیز مورد نظر ریخته و درب آن را ببندید . و در یخچال نگهدارید .

 

نكته :

 

1 - توجه کنید که همه ی مربا ها جز مربای به را در یک ظرف لعابی ریخته و نگهداری کنید .

2 - براي تشخيص زمان قوام مربا، نوك قاشق را داخل مربا بزنيد و قاشق را برگردانید وقتی مربا به راحتی از قاشق نریزد یعنی قوام پیدا کرده است و آماده برداشتن از روی حرارت است .

3 - از آب ولرم استفاده کنید زیرا آب ولرم باعث حفظ رنگ تمشک می شود . اگر آب زیاد سرد باشد رنگ تمشک ها تیره می شود و علاوه بر این باعث شل شدن مربا می شود .

4 - لازم به ذکر است که اکثر مرباها با درب باز پخت می شوند تا رنگ آن تیره نشود .

5 - از آبلیمو برای جلوگیری از کپک زدن مربا و بالا بردن ماندگاری آن استفاده می شود .

 

 

سرآشپز : افسانه عباسی

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها