matlabak.ir

کد خبر: ۹۷۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱ - 01 August 2017
با سلام خدمت دوستان ، این مطلب مناسب برای همه ی بانوان است برای نو عروس هایی که می خواهند یک آشپز حرفه ای شوند.

11 نکات مهم و طلایی در آشپزی / فوت و فن های آشپزی !!!

 

 

11 نکات مهم و طلایی در آشپزی / فوت و فن های آشپزی !!!

 

 

با سلام خدمت دوستان ، این مطلب مناسب برای همه ی بانوان است برای نو عروس هایی که می خواهند یک آشپز حرفه ای شوند.

بله ! اینجا جایی است که می توانید پاسخ تمام سوالهایتان را بگیرید.پس با ما همراه باشید با 11 نکته طلایی در آشپزی...

 

۱.چرا مرباهای خانگی بعد از پخت تغییر رنگ می دهد؟

 

اگر آب مربایی که می پزید به اندازه کافی نباشد مربا تغییر رنگ می دهدپس حواستان باشد آب مربا کافی باشد. در پایان پخت مربا یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کنید و روی مربا بریزید.

 

۲.برای درست  کردن ژله بستنی چه زمانی باید بستنی را به ژله اضافه کرد؟

 

برای درست کردن ژله اول بسته ی ژله را با یک لیوان آب جوش حل کنید تا ذرات ژله به طور کامل حل شود.

سپس یک پیمانه بستنی را که به دمای محیط رسیده روی ژله ی سرد شده که در یخچال بوده و سفت شده اضافه کنید. ظرف ژله را قبل از اینکه بستنی را اضافه کنید داخل یخچال بگذارید. اگر ژله گرم باشد باعث می شود ژله بستنی تان دورنگ شود.

 

۳. آیا برای درست کردن مربای توت فرنگی باید روی توت فرنگی آب بریزیم؟

 

نه دوست عزیز ، لازم نیست آب اضافه کنید. از شب قبل شکر را روی توت فرنگی بریزید و تا روز بعد در یخچال قرار دهید  و بعد روی حرارت بگذارید مربا با آب توت فرنگی پخته می شود. اگر آب اضافه کنید مربایتان شل می شود.

 

۴. برای اینکه ته چین شل نشود چه کار باید کرد؟

 

اگر احساس میکنید ته چین شما شل می شود حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است بیشتر از تخم مرغ شماست. یا اینکه زمان پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است.جز این دو مورد دلیل دیگری نمی تواند داشته باشد.

 

۵. آیا برای درست کردن فلافل نخود را باید از قبل بپزیم؟

 

برای تهیه فلافل نخود فلافل باید ۲۴ ساعت قبل از پخت خیس شود و بعد نخود خیس خورده را چرخ کنید.

در مطلب زیر نکاتی که باید در پخت فلافل رعایت کنید تا مانند فلافل های حاضری شود را ببینید.

 

 

۵ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند:

 

     *** بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

   *** هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.

    *** اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

     *** چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

     *** هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.

 

 ۶.بهترین راه برای طعم دار کردن گوشت چیست؟

 

اگر گوشت شما کبابی است، پیاز و فلفل و آب لیموی تازه اضافه کنید اگر خورشی است چند عددبرگ بو بیفزائید . جوز هندی هم طعم و بوی خوبی به گوشت خورشی می دهد.

 

 

۷.سالم ترین روش برای سرخ کردن پیاز و سبزیجات را توضیح دهید؟

 

بهترین روش برای سرخ کردن پیاز این است که باید روی حرارت کم باشد و آرام آرام سرخ شود و مقدار خیلی کمی نمک بزنید تا پیاز به رنگ طلایی شود. در پایان هم باید روغن اضافه را بگیرید.

 

برای پخت سبزیجات هم سالم ترین روش پخت، بخار پز کردن است اما اگر می خواهید سبزی را تفت دهید روی حرارت کم باشد تا جایی که رنگ سبزی عوض نشود.

 

۸. آرد سوخاری خانگی را چطور درست کنیم؟

 

پودر نان ۵۰۰ گرم، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه،پودر جوز هندی، نمک، پودر پیاز و پودر پاپریک از هر کدام نصف قاشق غذا خوری. همه مواد را با پودر نان مخلوط کنید.

 

۹.اگر روی کیک خانگی طلایی نشود چه کار باید کرد؟

 

درجه فر باید تنظیم باشد. اگر روی کیک برشته نشود بهتر است چند ثانیه گریل را روشن کنید.

اگر روی کیک برشته نشود بهتر است چند ثانیه گریل را روشن کنید

 

۱۰.طرز تهیه مربای گیلاس را توضیح دهید؟

 

مواد لازم :

 

گیلاس یک کیلو گرم

شکر یک کیلو و دویست گرم

جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مربا گیلاس :

 

اول گیلاس ها را بشورید و هسته های آنها را جدا کنید سپس شکر را روی گیلاس ها بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. آب مربا باید به اندازه کافی باشد تا بعد از پخت تغییر رنگ ندهد. در آخر کار جوهر لیمو را در یک قاشق چایخوری آب حل کنید و روی مربا بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود.

بهتر است مربا در همان ظرف پخته شده یک شب تا صبح بماند و بعد درون شیشه ها ریخته شود.

 

 

سرآشپز : عباسی

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها