matlabak.ir

کد خبر: ۹۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰ - 09 August 2017
آش را از روی حرارت بردارید ، آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

 

آش خیار چمبر خوشمزه ( مرکزی ) / انواع غذاهای محلی ایرانی

 

 

 

با سلام خدمت همراهان عزیز در این مطلب طرز تهیه آش خیار چمبر را آموزش می دهیم . این آش یکی از غذاهای سنتی مرکزی است. درست کردن این غذا زیاد کار سختی نیست و در مدت زمان کوتاهی می توانید آماده کنید و سرو نمائید. برای یادگیری آش خوشمزه با آشپزخانه مطلبک همراه باشید.

 

 


 

 

مواد لازم :

 

خیار چمبر 1 کیلو  .  گوشت 200 گرم  .  نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری  .  سیر 10 حبه  .  پیاز 3 عدد

گندم 1 لیوان  .  عدس 1 لیوان  .  نان خشک 2 قاشق غذاخوری  .  کشک 1 لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

1 - اول عدس ها را که از یکی دوساعت قبل خیسانده اید را به همراه گندم در یک قابلمه بریزید سپس مقداری آب ولرم هم اضافه کنید روی حرارت گاز بگذارید تا بپزد.

 

2 - گوشت را به تکه های ریز خرد کنید و با یک پیاز خرد شده تفت دهید و با مقداری آب روی شعله بگذارید و اجازه دهید تا بپزد. وقتی گوشت به حد کافی پخت عدس و گندم پخته شده را بیفزائید.

 

3 -  در مرحله سوم خیار چمبرها را پوست بگیرید و نصف کنید و تخم های خیار را خارج کنید ، خیارها را مانند کرفس حلقه ای خرد کنید ، مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید و خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شود.

 

دو عدد پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند ، نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن تفت دهید و کناری بگذارید.

 

4 - خیارهای تفت داده ، نان خشک ، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد میتوانید نمک ، فلفل و کشک را اضافه نمائید ، 5 دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید ، آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

 

 

گزارش تصویری
آخرین ویدیوها
حاشیه ها