شنبه | ۲۸ | مرداد | ۹۶ |

   آشنایی با ارزش غذایی کدو در طب سنتی !!

   مطلبک های مشابه :

یک ناهار رژیمی برای افراد چاق + خواص بورانی کدو غذای دو دقیقه‌ای؛ رشته کدوسبز و اسفناج | فواید دارویی کدو طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی برای بی خوابی دستور پخت 12 نوع قیمه خوشمزه ومجلسی ونذری آشنایی با ارزش غذایی کدو در طب سنتی !! خواص جادویی کدو سبز !! طرزتهیه بی نظیرسوپ کرفس وسوپ باهویج +سوپ کرفس باگوشت حلوای کدو حلوایی+طرزتهیه راویولی کدو سبز یک غذای فوق العاده دلچسب طرز تهیه کشک بادمجان و کشک کدو رژیمی!!! مناسب همه بیماران

   نظر بینندگان :انتشار یافته : 0    در صف انتشار : 0

  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

  نام: ایمیل:

نظر :

کد امنیتی را در کادر بنویسید.

  •    آشنایی با ارزش غذایی کدو در طب سنتی !!

آشنایی با ارزش غذایی کدو در طب سنتی !!

 

 

 

 

* افراد سردمزاج می‌توانند برای بهره بردن از خاصیت کدو، انواع پخته آن را در ماست رنده کنند و کمی خردل، سیر، نمک و نعناع به این ترکیب اضافه و مصرف کنند.

 

* در طب سنتی، اعتقاد بر این است که کدو سبز مانند سایر کدوها، طبع سرد و تری دارد و به همین دلیل زیره، نعناع، نمک، روغن زیتون، فلفل، خردل و آبغوره، جزو مصلحات این صیفی آبدار و کم‌کالری محسوب می‌شوند.

 

* یکی از مهم‌ترین خواص کدو سبز، ملین و مدر بودن آن است. از این رو مصرف آن به‌ صورت خام یا بخارپز به افراد مبتلا به یبوست توصیه می‌شود.

 

* کدو سبز، آب فراوانی دارد و برای رفع تشنگی و باز کردن انسداد عروق هم می‌تواند مفید باشد.

 

* متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند افرادی که مزاج گرم دارند، آن را با آبغوره یا سرکه و افرادی که مزاج سرد دارند، آن را با زیره سیاه و ادویه‌های گرم میل کنند.

 

* تسکین حرارت کبد بسیار مفید است.

 

* پوست کدو سبز می‌تواند در کاهش قند و تنظیم چربی ‌خون موثر باشد،‌ به ‌همین دلیل قرار دادن آن در رژیم غذایی روزانه‌ی افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود.

 

* این روزها که فصل ترشی انداختن است، می‌توانید از کدو سبز هم برای تهیه ترشی‌های خانگی استفاده کنید زیرا مصرف ترشی کدو سبز می‌تواند باعث هضم بهتر غذا شود.

 

* کدوی سبز بخارپز یا پخته با ماش و نخود و روغن بادام، برای رطوبت بخشیدن به بدن و تسکین حرارت کبد بسیار مفید است. اما افراط در مصرف کدو نیز توصیه نمی‌شود.

 

* زیاده‌روی در مصرف کدو به افرادی با مزاج‌های سرد توصیه نمی‌شود زیرا می‌تواند باعث تولید بلغم و سودا در بدن آن ها شود و عوارضی مانند نفخ، قولنج و بی‌اشتهایی داشته باشد.

 

* افراد سردمزاج می‌توانند برای بهره بردن از خاصیت کدو، انواع پخته آن را در ماست رنده کنند و کمی خردل، سیر، نمک و نعناع به این ترکیب اضافه و مصرف کنند.

 

 

  •    نظر بینندگان :
    انتشار یافته : 0    در صف انتشار : 0

  نام:
ایمیل:

نظر :



  •    مطلبک های مشابه
یک ناهار رژیمی برای افراد چاق + خواص بورانی کدو غذای دو دقیقه‌ای؛ رشته کدوسبز و اسفناج | فواید دارویی کدو طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی برای بی خوابی دستور پخت 12 نوع قیمه خوشمزه ومجلسی ونذری آشنایی با ارزش غذایی کدو در طب سنتی !! خواص جادویی کدو سبز !! طرزتهیه بی نظیرسوپ کرفس وسوپ باهویج +سوپ کرفس باگوشت حلوای کدو حلوایی+طرزتهیه راویولی کدو سبز یک غذای فوق العاده دلچسب طرز تهیه کشک بادمجان و کشک کدو رژیمی!!! مناسب همه بیماران