شنبه | ۲۸ | مرداد | ۹۶ |

   ‍ خواص سوپ بوقلمون ترتیلا + طرز تهیه

   مطلبک های مشابه :

5 مدل غذا با بوقلمون مخصوص ضیافت های شما ‍ خواص سوپ بوقلمون ترتیلا + طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه ، کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا) بررسی ارزش غذایی سوپ‌ ها و آش ‌ها /پیش غذاهای سالم خواص جادویی گوشت بوقلمون طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با مرغ (سوپ ورمیشل) + سوپ سیب زمینی 4 سوپ پاییزی مخصوص جنگ با سرماخوردگی و آنفلوانزا + روش تهیه تغذیه کودک در شش ماه اول زندگی ویکسال تا5سال انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه 2 تا سوپ مقوی مناسب افطار |سوپ شیر، سوپ مرغ | انواع سوپ خوشمزه

   نظر بینندگان :انتشار یافته : 0    در صف انتشار : 0

  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

  نام: ایمیل:

نظر :

کد امنیتی را در کادر بنویسید.

  •    ‍ خواص سوپ بوقلمون ترتیلا + طرز تهیه

خواص سوپ بوقلمون ترتیلا + طرز تهیه

 

 

‍ خواص سوپ بوقلمون ترتیلا + طرز تهیه

 

 

سوپ بوقلمون به دلیل اینکه از زیره غنی است برای درمان کم خونی استفاده می شود دانه های زیره سرشار از آهن ، مس ، کلسیم منگنز ، منیزیم و پتاسیم است لذا برای تولید گلبول های قرمز غذای مناسبی است. بعلاوه انواع ویتامین ها مانند ویتامین های a، e، c در این غذا یافت می شود . با اضافه کردن این ماده به سبد غذایی تان از این بیماری جلوگیری کنید.

 

برای 4 تا 6 نفر :   زمان آماده سازی این سوپ 10 دقیقه و زمان پخت : 25 دقیقه است.

 

مواد مورد نیاز :

 

ترتیلا : 6 عدد 15 سانتیمتری

روغن سبوس برنج یا کنجد :4 قاشق غذا خوری

پیاز خرد شده  : 1 فنجان

سیر خرد شده : 2 حبه

فلفل چیلی خرد شده : 1 عدد

زیره : به مقدار دلخواه

استک مرغ یا بوقلمون : 6 فنجان

گوجه فرنگی کبابی و خرد شده : 375 گرم

نمک : نصف ق چ

گوشت بوقلمون پخته و خرد شده : 2 فنجان

 

مواد لازم برای تزئین :

 

آوکادو نگینی خرد شده : 1 عدد

پنیر چدار رنده شده : 1 فنجان

گشنیز تازه خرد شده : به مقدار دلخواه

لیموی حلقه شده : 1 عدد

 

دستور پخت و طرز تهیه سوپ بوقلمون ترتیلا:

 

برای این سوپ نیاز به ترتیلای خشک دارید پس بهتر است آنها را یک شب بیرون نایلون بگذارید یا در فر 110 درجه به مدت 10 دقیقه تست کنید. نانهای ذرت ( ترتیلا ) را نیم سانتی برش دهید و در روغن سرخ کنید تا زمانی که اطرافشان شروع به قهوه ای شدن نماید سپس روی کاغذ حوله ای منقل کنید تا روغن اضافه اش گرفته شود.

 

پیاز را در همان روغن به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر ، زیره سبز و فلفل قرمز را اضافه نموده ، 2 دقیقه دیگر تفت دهید.  گوجه ، استک بوقلمون و نمک را به مواد اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید 15 دقیقه بپزد.

 

تکه های گوشت بوقلمون را به سوپ اضافه نموده و بعد ازینکه دوباره به نقطه ی جوش رسید بگذارید 2 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. سوپ را سرو نموده و با آووکادو ، برش های نان ذرت مکزیکی ، پنیر ، گشنیز و برش های لیمو تزئین نمایید.

 

  •    نظر بینندگان :
    انتشار یافته : 0    در صف انتشار : 0

  نام:
ایمیل:

نظر :



  •    مطلبک های مشابه
5 مدل غذا با بوقلمون مخصوص ضیافت های شما ‍ خواص سوپ بوقلمون ترتیلا + طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه ، کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا) بررسی ارزش غذایی سوپ‌ ها و آش ‌ها /پیش غذاهای سالم خواص جادویی گوشت بوقلمون طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با مرغ (سوپ ورمیشل) + سوپ سیب زمینی 4 سوپ پاییزی مخصوص جنگ با سرماخوردگی و آنفلوانزا + روش تهیه تغذیه کودک در شش ماه اول زندگی ویکسال تا5سال انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه 2 تا سوپ مقوی مناسب افطار |سوپ شیر، سوپ مرغ | انواع سوپ خوشمزه